Pályázatok

Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A Pályázat címe: „Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén”

A Projekt címe: „A Füziexportbau Kft eszközbeszerzési pályázata”

Kedvezményezett neve: Füzeséri Építő Zrt.

A Projekt azonosító száma: PM_KKVESZKOZ_2018_A/52

A Projekt összköltség: 21 260 000 Ft
Támogatási összeg: 11.693.000 Ft.

A támogatás mértéke: 55 %
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021.04.26.

A projekt keretén belül a következő eszközt és tartozékait kívánjuk beszerezni:

  • SUNWARD SWE 35UF mini kotró mobil munkagép, MSB SAGA 40HS bontókalapáccsal, 120 cm hidraulikus rézsűkanállal és UEMME TT 80 szárzúzó mulcsozó fejjel.

Az építéssel összefüggő földmunkák, bontási munkák megfelelő színvonalú elvégzéséhez feltétlenül szükséges a jelzett eszköz beszerzése, hiszen ezen új mobil munkagép és tartozékai hiányában cégünk nem tudná megfelelően kiszolgálni a megrendelői igényeket. A megvalósítani tervezett fejlesztés eredményeképpen az eddigieknél sokkal fejlettebben és sokrétűbben tudnánk megjelenni a piacon, hiszen az építőipar területén jelentkező megrendeléseink kapcsán teljes körű előkészítési, bontási feladatokat tudnánk ellátni a megrendelés helyszínén.

A fejlesztés eredményeképpen olyan géppark állna cégünk és ezáltal a partnereink rendelkezésére, amelyekkel az adott építési területen sokkal magasabb színvonalú és teljes körű szolgáltatást tudnánk nyújtani. A beszerezni kívánt gépek birtokában a szolgáltatásaink körét is bővíteni tudnánk, mely a cég további fejlődését segíteni elő. A beruházás a fentieken túlmunkahelyteremtést is eredményezne, hiszen a gép működtetéséhez és karbantartásához szükséges a megfelelő szakképzett személyzet.

Modern termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a Füziexportbau Kft-nél

A Projekt címe: „Modern termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a Füziexportbau Kft-nél”

A Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01036

A Projekt összköltség: 25 627 500 Ft
Támogatási összeg: 17 939 250 Ft.
A támogatás mértéke: 70 %
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021. szeptember 15.

Társaságunk az alapítása óta a székhelyén Kartalon működik, ahol a munkavégzéshez megfelelő infrastrukturális környezet teljes mértékben biztosított. Árbevételünk folyamatosan emelkedik, megrendelésink száma folyamatosan növekszik. Egyéb forrás hiányában az eddigi fejlesztéseinket önerőből kellett megfinanszíroznunk melynek következtében drasztikus bevétel növekedést eddig nem érhettünk el, illetve ezzel összefüggésben nagy volumenű fejlesztésbe nem tudtunk belekezdeni. A jelen pályázat keretében megvalósítani tervezett fejlesztéssel, ami egy korszerű munkagép és hozzátartozó építőipari munkaeszközöket jelent, az eddigieknél sokkal fejlettebben és sokrétűbben tudnánk megjelenni a piacon. A projekt az építőipari tevékenységünket szolgálná elsődlegesen.

A fejlődésünk lehetősége a pontos, precíz és minőségi munkavégzésben, továbbá a sikeres vállalati struktúránkban és a beszállítóinkkal meglévő évek óta tartó jó kapcsolatban rejlik, melynek köszönhetően árverseny szempontjából rendkívül előnyös pozícióból indulunk, ezt bizonyítja a számos közbeszerzési vagy más meghívásos eljárásban elnyert munkák száma és értéke, melyet évről évre növelni tudunk. Célunk, hogy folyamatos fejlesztésekkel, innovatív hozzáállással, újabb és modernebb technológiák bevezetésével gyorsabb és jobb szolgáltatást nyújthassunk partnereink számára.

A pályázatunk sikerének köszönhetően, a beszerzett eszköz és tartozékai hatására, növelni tudjuk szolgáltatói kapacitásunkat és ennek eredményeképpen cégünk árbevételét, hiszen új szélesebb szolgáltatási palettával tudnánk megjelenni az építőipar piacán, mely a versenyképességünkhöz elengedhetetlen. A fejlesztés eredményeképpen olyan géppark áll majd cégünk és ezáltal a partnereink rendelkezésére, amelyekkel az adott építési területen sokkal magasabb színvonalú és teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani.