Ismerje meg Kartalt!

Kartal nagyközség Pest megye északkeleti határán, Budapesttől északkeletre, 40 km-re fekvő, csaknem 6000 fős település. Kedvező természeti környezetet biztosít számára, hogy két magyar nagytáj; az Alföld és az Északi-középhegység peremén helyezkedik el.

Eladó ingatlanjaink

Eladó újépítésű ikerházaink, melyek mára elválaszthatatlan részeivé váltak Kartalnak, tökéletesen illeszkednek a falusias településképbe. Ezek a sajáttervezésű ikerházak, a korszerű építési technológia mellett tartják meg a falusias hangulatot, melyet a jellemző formavilággal és a természetes építőanyagok beépítésével érünk el. Az építés során nem használunk polisztirol homlokzati hőszigetelést és kimondottan csak fanyílászárókat alkalmazunk, ezzel lehetőséget biztosítva az épület természetes lélegzéséhez.

Méreteit tekintve 4-5 tagú nagygyermekes családnak is ideális választás, melyhez megfizethető áron juthat hozzá egy Budapesttől 30 percre található, fejlett infrastruktúrával rendelkező, rendezett, biztonságos, pest megyei településen, Kartalon.

Újépítésű ikerházaink mellett, használt házak értékesítésével is foglalkozunk.